Hard LEERS weer aan de gang ….

Tags: leers gert, geert wilders, immigratie niet westerse allochtonen, position paper

Hij heeft een “position paper” geproduceerd. Over een “streng doch rechtvaardig” immigratie/asiel beleid. In het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Ik moet hem één ding nageven: hij is bepaald niet hardleers als het gaat om het blaten van politiek gezever. En je kunt niet zeggen, dat hij het alleen heeft over niet-westerse allochtonen, hoewel hij die natuurlijk wel bedoelt. Dat is grondig veranderd sinds de tijd dat hij als burgemeester van Maastricht opkwam voor het lot van illegale, maar minderjarige vluchtelingen, die al zo lang in Nederland waren, dat ze de oorspronkelijke taal van hun ouders nog net konden verstaan maar nauwelijks konden spreken. Zoals Hard het laatst op de televisie zei,echter, is de rol van een burgemeester natuurlijk een heel andere dan die van minister – van immigratie nog wel. Geert en Gert twee handen op één buik na het sollicitatie gesprek, dat de laatste bij de eerste had. De schaamte – mijn en uw schaamte – voorbij noem ik dat, enfin leest u het zelf maar. De tijden zijn wel veranderd sinds de Gouden Eeuw, toen iedere vervolgde – of dat nu politiek, religieus, racistisch of economisch was – welkom was in Nederland.
Toon gerelateerde artikelen
Dit bericht maakt deel uit van de groep(en)

* Opiniemakers
* TOEKOMST

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, Alles is Recht en Onrecht, Democratie - Media - Meningsuiting, Integere Politiek, Opiniemakers, TOEKOMST and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Hard LEERS weer aan de gang ….

 1. Pieter van Vriezen says:

  Het blokkeren van e mail adressen haalt niet veel uit.
  Ik had een vraag, en die moet ik nu herhalen.
  Waarom schrijft U hier stukjes en nodigt uit tot commentaar terwijl U commentaar niet wilt als dat commentaar niet bij Uw opvattingen past ?
  Ik zal wel geen antwoord krijgen, maar wil de vraag toch stellen.
  Volgens gangbare ideeën leidt de clash of opinions tot de truth.

  • hansdekoning says:

   Ik nodig weliswaar uit tot commentaar, maar dan welop het betreffende artikel en geen conspiratie-theorie in het algemeen. Maar OK, jij je zin, ik plaats je weer, alhoewel je nieuwe naam echt wat teveel op de oude lijkt, Piet.

 2. fulpsvalstar says:

  “Leers slaat stevige taal uit teneinde goede maatjes te blijven met de geblondeerde godheid, weliswaar in de hoop dat het parlement hem terugfluit.”

  Dit hoorde ik van iemand die Leers goed kent, of hij gelijk heeft…………….dat hoop ik maar.

 3. rikus says:

  Er is inderdaad nogal wat verandert en vooral de inzichten zijn veranderd.
  Het heeft veel te maken met de moord op TvG.en de uitspraken van Mob en de vele sympathisanten. Is dat zo onbegrijpelijk?
  Toch fijn dat er door Wilders blijkbaar eenheid in het kabinet kan worden gesmeed.
  Bijna alle partijen laten een eenduidend geluid horen over integratie beleid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s