Waar is RUTTE nu weer mee bezig?

Volgens de laatste – althans mij bekende – berichten houdt Rutte vol, dat Nederland bereid is een bijdrage te leveren aan de coalitie, die op dit ogenblik de no-fly zonein Libië heeft ingesteld en die de opstandelingen beschermt tegen Khadaffi’s zware wapens, maar alleen als de NAVO daarom verzoekt. En de NAVO doet als instelling nou juist niet mee, omdat het gewapende ingrijpen in Libië bij 1 NAVOlid, Turkije, “wat gevoelig ligt”. Om Nederlandse bijdragen aan de inspanningen van de coalitie zal de NAVO dus niet vragen.

Slimmigheidje van Rutte, of inlossen van een belofte aan de kolonel i.v.m. de drie marinemensen?

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, arabische revolutie, defensie, Democratie - Media - Meningsuiting, Integere Politiek, Khadaffi, krijgsmacht, Libie, rutte and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s