BELANGENVERSTRENGELING.

Diegenen, die mijn berichten regelmatig lezen weten, dat ik iets heb tegen politici, die na hun politieke loopbaan een – meestal riant betaalde – job aanvaarden, waarbij hun voormalige collega’s en contacten avn dienst kunnen zijn bij het behalen van opdrachten voor hun nieuwe baas. Wel, het Europese Parlement is een forum, waar dat al tijdens je zittingsperiode mogelijk wordt gemaakt door een gebrek aan desbetreffende regels.
En wie denkt, dat Nederlandse Euro-parlementariërs daar niet aan meedoen, die leze wat ene Jules Maaten van de VVD daar – naar ik meen – zelf over schrijft. Zoals gewoonlijk weer lange, lange stukken om – meestal in het Engels – door te worstelen, maar zeer de moeite waard. En het is blijkbaar nog lang niet voorbij.

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in belangenverstrengeling, Europees Parlement, lobbyisten and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s