De blote billen van de VVD

Een beetje een provocerende titel. Eigenlijk bedoel ik de vuile billen van de VVD. Benk Korthals – ooit afgetreden als minister omdat hij de kamer vals had voorgelicht; hij was door zijn opstappen een motie van wantrouwen net voor – is benoemd tot partijvoorzitter van de VVD. En al het water van de zee wast die billen niet meer schoon. Regentenclub en regenten arrogantie . Zie verder hier onder:

20 mei 2011, 23:04 in nrc.nl
Benk Korthals benoemd tot nieuwe partijvoorzitter VVD
benkkorthals

NRC Handelsblad
door Pim van den Dool
Binnenland
Oud-minister Benk Korthals is vanavond op het VVD-congres in Papendal officieel benoemd tot partijvoorzitter van de VVD. Hij volgt Ivo Opstelten op, die in oktober terugtrad en minister van Veiligheid en Justitie in het nieuwe kabinet werd.
De benoeming van Korthals (wiki) was een formaliteit want de oud-minister van Justitie en Defensie was de enige kandidaat voor de functie. Waarnemend voorzitter Mark Verheijen droeg vanavond tijdens de algemene ledenvergadering de hamer aan hem over.

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, vvd and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s