Wordt daar ook op bezuinigd?

Het lijkt me sterk: doofpotten cultuur is nu eenmaal des overheids, waar ook ter wereld.
Ik citeer:
Overheid gaf fortuin uit aan advocaten
Volkskrant 01-11-2011, pagina 5
Doofpotbeleid
De overheid heeft de afgelopen tien jaar ten minste tientallen miljoenen euro’s uitgegeven aan advocaten, deels bedoeld om affaires in de doofpot te houden. Dat meldde RTL Nieuws maandagavond. Het programma onderzocht tien ‘hoofdpijndossiers’, en de kosten die zijn gemaakt om een landsadvocaat in te huren.
Rechtszaken tegen de ontslagen Defensie-klokkenluider Fred Spijkers kostten bijna een half miljoen, net als de zaken tegen journalist Willem Oltmans. Om aansprakelijkheid in de zaak-Srebrenica te voorkomen, gaf de staat 1,1 miljoen euro uit. ”

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, Alles is Recht en Onrecht, bezuinigingen, cultuur, Integere Politiek, klokkenluiders, krijgsmacht, NORMEN en WAARDEN and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s