Occupy Wall Street

Voor hen die nog steeds denken, dat het recht staat aan de kant van degenen, die de opdracht hebben “de wet te handhaven”, deze gedachte: Net zoals onder de rest van de bevolking bevinden zich onder politiemensen lieden met gebrek aan zelfbeheersing; lieden die zoveel woede in zich hebben, dat zij nooit in dergelijke situaties gebracht mogen worden en zelfs regelrechte sadisten. Joshua Holland is in zijn commentaren op deze incidenten behoorlijk gematigd, ik zou het er als commentator veel slechter afgebracht hebben.

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, Alles is Recht en Onrecht, Amerika en politiek, Democratie - Media - Meningsuiting, politiegeweld and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Occupy Wall Street

  1. knutselsmurf says:

    Sterker nog : de agenten die daar staan wisten toen ze besloten dat ze bij de politie wilden, dat ze dit werk zouden gaan doen en dat de demonstranten er zo uit zouden zien. Zo snel verandert de wereld namelijk niet, en zelfs 40 jaar geleden had hun vader hetzelfde kunnen doen, met de hippies en studenten van die tijd. Dit is de dag waar ze op gewacht hebben, het heeft niets te maken met de hitte van de strijd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s