ALWEER! De JSF!

En ik schijn niet de enige te zijn die bezwaren heeft tegen de aanschaf van de faaljager – mooi woord hè, niet van mij, jammer genoeg. Zie van het volgende artikel vooral de commentaren. Dat andere braafste jongetje van de klas, het Nederlands Dagblad, kan er trouwens samen met de heer Hillen ook wat van: JSF lijdt aan imago-schade. Het mocht wat . De JSFaaljager lijdt aan “niet-op-tijd-leverbaarheid”, “ontwerp-enbouw-fouten”, “opzeggingen- door-de-eigen-en-andere-luchtmachten”, kortom aan “onbetrouwbaarheid-van-Lockheed-Martin”. Ik vraag me nog steeds af wie in de Nederlandse politiek en Defensie zozeer “verplicht” is aan die corporatie, dat het ding nog steeds rondspookt.

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, belangenverstrengeling, cda, corporatisme, defensie, hillen, JSF, krijgsmacht, USA and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s