Brinkman – Wilders

En laat ik me nu toch niet kunnen voorstellen, dat ze allemaal zo stom zijn, dat ze niet begrijpen, dat de PVV GEEN partij is. Of zouden het allemaal eigenlijk kleine Führertjes zijn?

De fractieleiders van de PVV in 11 provincies staan na het vertrek van Hero Brinkman achter partijleider Geert Wilders en zijn Tweede Kamerfractie.

Dat meldde PVV-fractieleider in Overijssel Edgar Mulder woensdag. Hij heeft zijn collega’s benaderd om samen een verklaring af te geven. ‘Wij zijn volbloed PVV’ers en blijven trouw aan de partij’, aldus Mulder. De sfeer is eendrachtig, constateerde de Overijsselse fractieleider.

De situatie van de PVV-fractie in de provincie Noord-Holland is nog onduidelijk. Brinkman is behalve Kamerlid ook Statenlid in Noord-Holland. Woensdagavond overlegt de fractie. Brinkman zei dinsdag dat drie van de vijf PVV-Statenleden hem blijven steunen. Ze zouden in dat geval onder een andere naam verder moeten gaan.

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, corporatisme, democratie, NORMEN en WAARDEN, PVV, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Brinkman – Wilders

 1. Wllm Kalb says:

  Juist door blind te blijven vertrouwen op Wilders, tonen ze dat ze geloven in hun partij, hun leider. Dat is hun führer, zij zijn alleen maar volgelingen.

 2. joost tibosch sr says:

  In een woeste bui heb ik Wilders wel eens het Blonde Gouden Kalf genoemd. Uit wat ik van afgodendienst weet, is me wel duidelijk dat afgodendienaars zichzelf en hun dienst onvoorstelbaar “lekker” schijnen te vinden…en dat gevoel niet zomaar kwijt willen raken!
  Met de “vleespotten” van het verleden lopen ze kwijlend rond! En een Brinkman en maten zal men in alle walging ongetwijfeld uitspugen! .

 3. rikus says:

  Er heeft al weer flink wat water door de IJssel gestroomd
  De zwaar opgemaakte dame heeft eieren voor haar geld gekozen. Ze wilde in eerste instantie de PVV en haar voorkeurstemmers trouw blijven. Een uurtje later was dat weer anders. Weet jij nu nog of het stoplicht op groen of op Rood staat?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s