Regeltjes….

Resultaat van een onderzoek door BuZa zelf zal natuurlijk NOOIT zijn, dat regeltjesneukersters altijd denken gelijk te hebben. Een klein beetje medemenselijkheid en nieuwsgierigheid, waarom de man geen vast adres had, zou al geleid hebben tot het geoon toekennen van de AOW.

Slachtoffer zelfverbranding overleden
Posted on 10 mei 2012 in Java Post

Vandaag is ons bekend geworden dat de man die zich afgelopen vrijdag voor de ambassade in Jakarta in brand stak, de heer Albert J.C. Ekelmans, aan zijn verwondingen is overleden. Gelet op de bijzondere omstandigheden mogen we hopen dat van de kant van het Ministerie van Buitenlandse Zaken nog een onderzoek plaats zal vinden naar de toedracht van het gebeurde, waarbij zowel wordt gekeken naar de redenen van het slachtoffer om niet te voldoen aan de bestaande vereisten, alswel naar de wijze waarop die vereisten worden toegepast. Hopelijk zal dit een soortgelijk drama in de toekomst helpen voorkomen.

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Regeltjes….

 1. fulpsvalstar says:

  Wat is dit onnoemelijk treurig, zou er nou nog niemand wakker worden en zich gaan schamen?

  • hansdekoning says:

   Wat denk je? “De man heeft zijn eigen verantwoordelijkheid genomen en dus hebben wij geen reden ons te schamen. “‘ Of ben ik nu weer te cynisch?

   • fulpsvalstar says:

    Ik denk dat jij en ik geen reden tot schaamte hebben maar een beetje menselijkheid van onze sociale verzekeringsbank zou toch niet verkeerd zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s