Nog zo’n onderwerp …

… waar veel te weinig onderzoek naar wordt gepleegd, of denkt u soms dat de “na-de-politiek” carrière van Kok topeval is? Neen hoor, de man was een goed lezertje en nog beter luisteraartje op Nijenrode. Frank describes the revolving door of employment between government and corporate America, especially when it comes to Congressional staffers-turned-lobbyists.

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Nog zo’n onderwerp …

  1. Of de carriere in de zorg van Hoogervorst nadat hij ons de marktwerking in de maag schoof. Of de Bank avonturen van Zalm. Zij die meerwerken worden beloont. Zij die tegenwerken verdwijnen van het toneel.

    Het is een interessant en m.i. nogal groot en diep onderwerp. Frank heeft het over het draaideur effect van overheidmedewerkers en coorporaties . Ik vind zelf dat de overheid een verzameling is van coorporaties. Sowieso in Amerika, Engeland etc. maar ook steeds meer hier en vele elders.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s