De financiële crises opgelost.

Study: Global Elite Hiding Up to $32 Trillion in Offshore Accounts
Daar horen de CEOs van alle grote banken, verzekeraars, internationals enz. bij. De grootgraaiers van deze wereld. Financiële crisis?
In de Verenigde Staten van Amerika betekent dit • 1,000,000,000,000 (one million million; ; SI prefix: tera-) for all short scale countries
Aangezien de meeste landen hun staatsschuld nog steeds in miljarden (duizend miljoen) noteren – behalve uiteraard de VSA, ik begrijp echt niet waar de regering van dat land haar grote mond vandaan haalt – lijkt me de oplossing van de financiële crisis evident: “onteigen al die triljoenen en verdeel die triljoenen in verhouding tot de resp. staatsschulden over alle landen.” Dat vermindert die schulden tot een bedrag dat behapbaar is en verlaagt vervolgens de door de “markten” geëiste rente tot een acceptabel niveau. Protesten van de betrokkenen? Koppen eraf, in plaats van de Franse Revolutie de Financiële – incluis kakelende wijffies al breiend bij het schavot. Niet dat ik begrijp, waar die term “markten” op slaat. Zijn het ALLE beleggers? INSTITUTIONELE beleggers? Hedge funds (hefboomfondsen)? GROOTGRAAIERS, vermoed ik, of het nu pensioenfondsen zijn, wier dealers op een “gemakkelike” manier hun bonus trachten te “verdienen”, of particulieren, die hun weelde op manieren “verdienden”, die het daglicht niet echt verdragen kunnen. Kortom:
“A BAS LES GRANDES SAISISSANTS!”

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, Alles is Recht en Onrecht, corporatisme, FINANCIËLE CRISIS and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s