Omgekeerde wereld …

Gek hè, maar laat ik nou toch vinden, dat het terecht is dat Hare Majesteit de medaillewinnaars ontvangt, maar dat ik niet begrijp waarom die medaillewinnaars zich door RUTTE laten ontvangen. Het zou eerder andersom moeten zijn – als die winnaars dat al willen – want wat heeft Rutte in tegenstelling tot de Nederlandse, Olympische medaillewinnaars nou helemaal gepresteerd?

“Rutte ontvangt Olympische medaillewinnaars

Nieuwsbericht | 08-08-2012

Voorafgaand aan de huldiging van de Olympische medaillewinnaars in de Ridderzaal op 14 augustus 2012 ontvangt minister-president Rutte de sporters op het ministerie van Algemene Zaken.

Epke Zonderland toont zijn gouden medaille

Aansluitend spreekt de minister-president de medaillewinnaars toe in de Ridderzaal.

Later dit jaar, op 18 december 2012, worden de medaillewinnaars ook ontvangen door Hare Majesteit de Koningin. Deze ontvangst vindt plaats ter gelegenheid van de viering van het 100-jarig bestaan van het NOC*NSF.”

 

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Omgekeerde wereld …

  1. j de kat says:

    Om het in een sport ver te schoppen moet je al je tijd en aandacht aan jezelf besteden. Dat egoïsme staat ook hoog in het vaandel van partijen als de VVD. Dus wat zal een sporter voor gewetensbezwaar kunnen hebben tegen een bezoek aan Rutte?

    • Reinjohn says:

      j de kat zegt daar een waar woord. Zo werkt het en zo zal het altijd blijven werken. De perverse neoliberale winsthyena’s en geldwolven zijn onder ons en maken de dienst uit. De toekomst oogt niet echt gezellig met dit soort gewetenloze sujetten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s