Wilders doet weer democratisch

Je wordt nog net hartelijk bedankt als je op de knop drukt dat je het eens bent met zijn tirade tegen Europese zakkenvullers. Maar net zoals inde “Partij” voor vrijheid heb je alleen dié vrijheid: drukken of niet drukken. Geen mogelijkheid om te zeggen dat je het er niet mee eens bent. Geen mogelijkheid om aa genuanceerder standpunt te debiteren en van argumenten te voorzien. Jammer genoeg moest ik wel op die knop drukken om te zien wat er aan de hand was. En er is ook geen mogelijkheid om die daad weer ongedaan te maken.  Koh seh, demokratieieieies dese! Niet eens, tidak ada, karena hoe kèn: niet eens met guru Wilders. Tutup mulut en drukken!

En dan te bedenken, dat er al meer dan 35.000 gedrukt hebben. Allemaal nieuwsgierig? Die vier PVV Europarlementariërs leveren natuurlijk een groot gedeelte van hun zakkenvullerij in voor de PVV-kas, waar ook niemand enige controle ove rheeft.

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, Brussel, democratie, Europees Parlement, Opiniemakers, PVV and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Wilders doet weer democratisch

 1. joost tibosch sr says:

  Laat me lekker niet drukken..blijf als altijd tegen Wilders’drukkerij!

 2. rikus says:

  Maar je kunt het verhaal ook veel positiever maken. Geert vecht voor ons allen tegen het geldverslindende Europa.
  Dus we mogen best blij met hem zijn. Zijn onzin nemen we dan op de koop toe, dat is media retoriek en dat werkt nog steeds.

 3. hansdekoning says:

  Zo kwamen diverse dictators in het verleden ook aan de macht: Ze zorgden voor enkele dingen, die goed waren inde ogen van het publiek.
  Het lijkt mij ook in Wilders’geval echter verstandiger aan de goede dingen voorbij te gaan en alleen de slechte in je besluitvorming mee te nemen. Zou je nou echt willen, dat Wilders aan de macht komt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s