Die vermaledijde JSF

 

De joint Strike Fighter

Het gaat niet goed met Lockheed Martin, de bouwer van de Jont Strike Fighter – tegenwoordig bekend onder de naam: F-35 LightningII. Zij bouwen namelijk ook de F-22, < http://en.wikipedia.org/wiki/F-22_Raptor > en daar zijn nogal moeilijkheden mee: http://en.wikipedia.org/wiki/F-22_Raptor#Operational_problems , dat lijkt me nameleijk wel ls zelfs Amerikaanse piloten – de meesten gungho–types en Draugángers weigeren met het toestel te vliegen.

Oorzaken? Wellicht een poging van het management te snijden in de kosten van zorgvuldige ontwikkeling, ontwerp en uitvoering  van veiligheidsmaatregelen. Alles voor de bonus en het dividend, nietwaar? (Nog te herzien en aan tevullen)

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s