Van der Staaij

Het zal u ongetwijfeld ook zijn opgevallen. We worden hoe langer hoe Amerikaanser. En niet altijd in de goede zin van het woord. Onze Kees is al net zo vrouw-onvriendelijk als Todd AKIN, die beweerde, dat de kans op een zwangerschap na een verkrachting zo klein is, dat ook in dat geval abortus verboden moet blijven. In Amerika noemen ze Todd een vrouwenhater. Maar ja, wat kan je nu anders verwachtenvan iemand, die vindt dat vrouwen één recht hebben, het aanrecht, en dat ze zeker niet op kieslijsten van politieke partijen thuishoren. Religofanaten.

En dan even verderop in De Volkskrant van vandaag:

SGP-leider Kees van der Staaij vreest dat de campagne smerig wordt. ‘Dat zou geen goede zaak zijn’, zei hij dinsdag in een interview met RTL. ‘Ik heb liever een stevig debat.’

Van der Staaij reageerde op de beschuldigingen van partijen als de SP en de PvdA aan het adres van VVD-leider Mark Rutte, omdat die tijdens het premiersdebat van zondag zou hebben gelogen.

‘Hou je liever bij de feiten in plaats van te zeggen dat mensen doelbewust de zaak flessen’, zei de SGP’er. Van der Staaij vindt dat politici het goede voorbeeld moeten geven en vreest dat mensen zich van de politiek zullen afkeren door dit soort beschuldigingen.”

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, Amerika en politiek, christendom, godsdienstvrijheid, NORMEN en WAARDEN, SGP and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Van der Staaij

  1. rikusr says:

    we weten nu tenminste waar de christelijkheid staat. Ik horde ook Blok van de CU nog even draaikonten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s