Het Europese Noodfonds ESM

Wist u dit alles over de ESM? Het lijkt wel een mafia complot om de Unie over te nemen.

https://www.youtube.com/watch?v=EPcWHBPYOSU&feature=player_embedded 

Let wel: Ik ben vóór de EU, ik geloof namelijk dat een politieke unie de enige manier is, waarop Europa kan overleven gezien de aanstormende GROTE landen als India, Brazilië, China en (nog) niet te vergeten De Verengde Staten van Amerika.

Het gaat me echter te ver om een instituut, dat bemand wordt met niet gekozen figuren zoveel macht en zoveel vrijheid van handelen te geven. Je zou er Wilders van worden. Ik heb de site doorgestuurd naar de fracties van de Tweede Kamer. De adressen daarvan en van de individuele leden kunt u verzamelen op: http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/index.jsp en wellicht is het een idee om die lieden – en na 12 september de nieuwe “volks”vertegenwoordigers te bedelven onder protesten – vergezeld uiteraard van de site.

 

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Aanstormende landen, Actualiteit, Alles is Recht en Onrecht, Brazilië, Brussel, China, corporatisme, De Jager, democratie, economie, Europees Parlement, FINANCIËLE CRISIS, hooligans, India, macht, rosenthal, rutte, stabiliteit, USA, Verhagen, vvd, zondvloed and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s