ILLEGALEN? Weg ermee!

“Illegaal in Nederland? Boete tot maximaal 3.900 euro
ww.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3363389/2012/12/14/Illegaal-in-Nederland-Boete-tot-maximaal-3-900-euro.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20121214&utm_content=  ”

En dat in ons land, waar de bevolking bestaat uit een mengelmoes van rassen, stammen en nationaliteite met niet eens zo’n slecht resultaat. Waar een dappere dodo “regering” – immers door wie gekozen? – vanuit Londen bepaalde, dat we verzet moesten plegen tegen de Duitse bezetter, dus illegaal in de optiek van de bezetter moesten worden. De invloed van Wilders’ PVV strekt zich kennelijk uit tot voorbij de onzalige coalitie van Rutte1. Liberaal, heeft dat niet iets te maken met libertas: VRIJHEID? Het mocht wat!

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to ILLEGALEN? Weg ermee!

 1. rikus says:

  Vaak is de mengkleur ook veel attractiever dan dat bleke

 2. j de kat says:

  De bedenker van het voorstel, Fred Teeven, ex-OvJ, heeft lang getwijfeld of hij de VVD zou verruilen voor de club van GW. Ik verwacht dat het parlement het zal ombuigen in de verkoop van een vliegticket van ongeveer deze prijs met een bestemming die de arrestant zelf mag kiezen.

  • hansdekoning says:

   De meeste illegalen – leden van criminele organisaties uitgezonderd – hebben ook de prijs van een ticket naar het land van herkomst niet. Nederland wordt gewoon Amerikaanser en dat is niet echt goed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s