De oorlog tegen terreur

Mail verzonden aan de fractievoorzitters en fracties van de Tweede Kamer;

Mijne Dames en Heren,

Als u hierin klikt op de aangegeven plaats krijgt u het document te zien waarmee ook u de Nederlandse – in middels Staats- – politie vergaande volmachten geeft bij de terreur bestrijding.

http://www.alternet.org/news-amp-politics/shocking-legal-memo-outlines-obama-administrations-justification-killing-us?akid=10015.33511.FOPZCI&rd=1&src=newsletter789557&t=3

Als het u teveel moeite is het hele artikel te lezen, klik dan hier: http://msnbcmedia.msn.com/i/msnbc/sections/news/020413_DOJ_White_Paper.pdf

Het zou immers jammer zijn als u zichzelf deze gelegenheid zou onthouden?

Met vriendelijke groet,

H. de Koning
Leiderdorp.

PS: Ik hoop niet dat u het document aangrijpt om ook mijn huis te “beseitigen”, mijn vrouw en huisdieren, om nog maar niet te spreken van eventueel toevallig bezoek, zijn echt onschuldig en protesteren voortdurend tegen mijn cynisme.

Het eigenaardige is, dat – ondanks het late tijdstip – 01:38uur – bijna alle fracties en fractievoorzitters al geantwoord hebben, dat zij de mail gelezen hebben. Is er een nieuwe truc om automatisch van de lastige mails van Sinyo Betawi af te komen?

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, Alles is Recht en Onrecht, Amerika en politiek, christe"dom", cultuur, Indonesië, Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De oorlog tegen terreur

  1. Aad Verbaast says:

    Ik begrijp niet goed wat daar nou zo shocking aan is in vergelijk met de drone attacks op buitenlands grondgebied door de Amerikanen. Die vallen al buiten elke internationale rechtsorde.

    • hansdekoning says:

      Ik zie alleen maar een parallel met wat er hier in Ndereland aan het gebeuren is: alles wat geld kost en zorg betreft wordt weer ge DEcentraliseerd en datgene, wat controle oplevert verdwijnt hoe langer hoe meer naar de staat. Ik heb bij wijze van spreken onze “vertegenwoordigers” alleen maar een ‘handje willen helpen’; ze hoeven het document nu alleen nog maar te vertalen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s