Stef Blok, Minister voor Wonen en Rijksdienst

Allereerst: Wat heeft Wonen nu te maken met Rijksdienst, behalve dan dat ambtenaren ook moeten wonen? Je moet zijn eigen homepagina bij de Rijksoverheid eens lezen (http://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/stef-blok/cv onder Loopbaan). Dan zeg je ongetwijfeld: Die man heeft iets met wonen. Nou ja, met wonen op krediet : zie zijn carrière bij ABN-Amro. Dat is die bank die door uw belastingcenten gered moest worden, als ik me niet vergis wegens te zware betrokkenheid bij onroerend goed, dat op krediet gekocht was en waarvan de kopers de hypotheken niet meer konden betalen. Of heb ik het nu echt helemaal mis?

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, belangenverstrengeling, NORMEN en WAARDEN, opportunisme, Uncategorized, vvd and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Stef Blok, Minister voor Wonen en Rijksdienst

 1. rikus says:

  er kan in Groningen gebouwd worden

 2. Draaideur criminelen, dat zijn het.

 3. Aad Verbaast says:

  Ach, ze moesten iets voor hem bedenken omdat hij corvee moest lopen als fractievoorzitter en daarvoor wat terug wilde. En ze hebben iets voor hem bedacht.
  Hij is trouwens niet de enige waarbij het CV helemaal niet aansluit bij de functie. Dat geldt voor ze allemaal. Kan alleen in de politiek natuurlijk:
  http://aadverbaast.wordpress.com/2012/11/05/verscheur-je-cv-en-maak-flitsend-carriere/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s