Minister DIJSSELBLOEM – typisch PvdA…

Minister Dijsselbloem vertoont typische PvdA-trekjes: Zodra je de macht hebt trek je je niets meer aan van dgenen, die je die macht hebben bezorgd.

Minister van Financiën doet aanbod tot schadeloosstelling vanwege nationalisatie SNS REAAL | Nieuwsb
http://www.rijksoverheid.nl

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Minister DIJSSELBLOEM – typisch PvdA…

  1. In dit geval denk ik dat je het bericht zelf niet hebt gelezen, want ik las erin dat de schadeloosstelling maar symbolisch was. De houders van de aandelen en de achtergestelde schuldeisers krijgen namelijk allemaal niets, € 0,00. Die schadeloosstelling was een formaliteit. Kunnen de kiezers van Dijsselbloem misschien toch in hun vuistje lachen?

    • hansdekoning says:

      Ach, aandeelhouders en achtergestelde obligatiekopers hebben natuurlijk niet op Dijsselbloem gestemd, maar toch: de Staat nationaliseert, d.w.z. de Staat neemt een bedrijf over. Dan is het minste wat de Staat kan dien er iets meer da 0 Euro voor te betalen. Een symbolische schadevergoeding van NIETS is NIETS, ook geen symbool. Blijft staan, dat machtswellust een typisch trekje is van politiekelingen in het algemeen en van PvdAérs in het bijzonder.

  2. rikus says:

    Ik denk dat de SNS affaire nog niet is afgelopen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s