AIVD ontkent, dat er …

voor de jihad in Syrië geronseld wordt en goochetl met definities: Wie herinnert zich nog de Makro-branden : Geen terreeur neen, ‘gewelddadig politiek activisme.

Advertisements

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, arabische revolutie, Assad, NORMEN en WAARDEN, Syrië and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to AIVD ontkent, dat er …

  1. Het komt de Nederlandse regering en daarmee de AIVD uitermate goed uit dat die jongens naar Syrië gaan om te vechten. Waarom zou je dat dan tegengaan. Wat zeg ik, waarom zou je dat niet stimuleren..Door Rusland en China zijn ze niet in staat om eigen manschappen (onder de vlag van NAVO) te sturen. Wat is er dan mooier dan jonge domme onwetende moslims ernaar toe te sturen, ahum, ik bedoel natuurlijk de reis een oogje toe knijpt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s