AFLUISTEREN

Hebben wij – Departement van Defensie – soms ook zaken gedaan met UTC?
http://www.pogo.org/blog/2013/06/20130619-defense-contractor-hit-with-ginormous-fraud-judgment.html
Geachte Kamerleden,

Het is misschien de moeite waard ernaar te kijken?
Het zou trouwens goed zijn het volgende ook goed te lezen, de implicaties ervan goed tot u door te laten dringen en vervolgens kamervragen te stellen. Niets menselijks immers is de ambtenaar vreemd en de AIVD heeft ongetwijfeld nog steed bijzonder goede contacten met Clipper en Legat.
http://www.whistleblower.org/blog/44-2013/2760-gap-statement-on-edward-snowden-a-nsa-domestic-surveillance .
Laat u vooral niet met een kluitje in het riet sturen door minister Plasterk; hij is daar heel goed in, hij wordt immers gecoached door de AIVD en die heeft ddar jaren ervaring mee.

Vriendelijke groet,

Hans de Koning

About hansdekoning

In februari 2011 73jaar. Ex-rijksambtenaar, houdt van katten en bonsai. Is door COPD en MD niet meer in staat die hobbies full time te beoefenen en heeft moeite met scherpstellen en dus lezen. Schrijft maatschappij-kritische blogs en stoort zich daarbij aan toestanden over de hele wereld. "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." - Jimi Hendrix
This entry was posted in Actualiteit, Alles is Recht en Onrecht, Amerika en politiek, analysis, defensie, democratie, Integere Politiek, JSF, klokkenluiders, PETITIE, Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to AFLUISTEREN

  1. rikus says:

    Het is bekend dat elk telefoon gesprek dat we voeren wordt opgeslagen en 5 jaar bewaard. En dat gebeurd met internet verkeer net zo. De nieuwste trend is dat elke stap die we zetten op camera wordt vast gelegd. Wie kan daar allemaal bij komen.?

  2. Hans de Koning says:

    Je bent nog cynischer dan ik, Rikus. Bij mijn weten worden telefoons slechts zeer beperkt en selectief afgeluisterd hier in Nederland. Mijn bedoeling was te waarschuwen tegen verdergaande Amerikanisering. Iets waar de VVD maar al te gek op is. Diederikje is er trouwens – geloof ik – ook niet vies van.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s